När det gäller att sätta ihop det bästa teamet på bara några dagar så är våra rekryteringskonsulenter oslagbara. Vi använder oss av vårt stora europeiska nätverk för att hitta personer med exakt den expertis som du behöver - med fullständiga B2B-garantier.
Flexibla specialister
Omedelbar sammansättning
B2B-garantier
Hängivna medarbetare
Flexibla villkor
Otroliga resultat

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

Vi dyker in i ditt projekt

Det första steget som vi tar är att titta närmare på projektet som du har kontaktat oss med för att kunna precisera dina behov och utveckla ett anpassat förslag.

Vi skapar eller förbättrar ditt team

Vare sig du behöver en medarbetare eller fler än trettio så ordnar vi det på några dagar för att säkerställa en smidig och snabb drift av ditt projekt.

Vi levererar skräddarsydda lösningar

Våra toppkonsulenter använder sig av sin kunskap för att bygga teams som arbetar till dess fulla potential.

LÖSNING

Vi erbjuder samma hastighet för att organisera dina behov som hos ett globalt företag, flexibiliteten med frilansare och garantier från ett etablerat bolag.

Vår egen metod för rekrytering och strikta tekniska urval innebär att du får de bästa konsulterna/programmerarna som arbetar för dig inom en B2B-struktur.

Vårt servicecentrum i Riga är bas för vårt ledarskap, rekrytering och samordningsgrupper medan våra långetablerade nätverk av skickliga medarbetare sträcker sig över hela Europa.

Vi bygger win-win affärsrelationer som varar genom att erbjuda strikt kvalitetssäkring, B2B-garantier och tillförlitligt stöd.

RESULTAT

Nu när vi har tagit dig från din initiala idé till en fungerande lösning så kan vi titta tillbaka på processen. Vi var snabba med att förstå vad du ville ha och hittade de bästa kandidaterna. Vi byggde ihop ett engagerat och målinriktat team som var anpassningsbart längs vägen.

Perfekt synergi kommer inte av sig själv. Det är det mervärde vi ger ditt projekt som är baserat på våra expertkonsulters långa erfarenhet. Vi uppskattar våra långvariga partnerskap och arbetar hårt för att se till att våra kunder återkommer.

BETRODD AV